Σε προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αποκλεισμό τμήματος της Ανατολικής Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού προχωρά απόψε το βράδυ η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα, από τις 23:30 απόψε το βράδυ (Σάββατο 17 Οκτωβρίου) έως τις 05:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς τα δυτικά, στο τμήμα μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων Κ6 (Μετεώρων) και Κ5 (Ευκαρπίας).
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Τροχαίας, η κίνηση των οχημάτων στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα διεξάγεται με εκτροπές:
- Όλα τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση προς δυτικά θα εκτρέπονται υποχρεωτικά μέσω της εξόδου στον κόμβο Κ6 (Μετεώρων).
- Στη συνέχεια, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται μέσω της Λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου και του αστικού ιστού της πόλης.
Αντίθετα, διευκρινίζεται ότι το ρεύμα κυκλοφορίας της Περιφερειακής Οδού προς τα ανατολικά θα λειτουργεί κανονικά, χωρίς καμία απολύτως διακοπή.
Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις νυχτερινές ώρες, να συμμορφώνονται με την ειδική σήμανση και να δείξουν τη μέγιστη δυνατή συνεργασία για την αποφυγή ατυχημάτων και κυκλοφοριακής συμφόρησης.



