Τέσσερις αγώνες στίβου στη Θεσσαλονίκη 27 Μαϊου με 10 Ιουνίου

Τέσσερις σπουδαίες διοργανώσεις στίβου θα διεξαχθούν το επόμενο διάστημα στη Θεσσαλονίκη, στην οποία θα υπάρξει έντονη αγωνιστική δραστηριότητα. Η αρχή θα γίνει στις 27 Μαΐου με τη διεξαγωγή των 9ων αγώνων στίβου «Κώστας Χειμωνίδης». Πρόκειται για μια διοργάνωση στη μνήμη του σπουδαίου προπονητή, την οποία διοργανώνει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη του Ομίλου Αθλητών και Φίλων Κώστα Χειμωνίδη στο Καυτανζόγλειο στάδιο.
Στο ίδιο στάδιο, το Σάββατο 2 Ιουνίου θα τιμηθεί ένας άλλος σπουδαίος του χώρου, ο προπονητής Νίκος Ζαχαριάδης. Οι 9οι αγώνες στίβου «Νίκος Ζαχαριάδης» διοργανώνονται από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη του Συνδέσμου Βετεράνων Αθλητών Στίβου του Ηρακλή και αναμένεται να συγκεντρώσουν μεγάλη μερίδα αθλητών της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.
Μία ημέρα αργότερα, την Κυριακή 3 Ιουνίου, ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ διοργανώνει αγώνες στίβου στη μνήμη του πρωταθλητή στο επί κοντώ, Ρήγα Ευσταθιάδη, με την επωνυμία «Ρήγας Ευσταθιάδης».
Τέλος, στις 10 Ιουνίου, ο Αίολος Μακεδονίας ΓΕΠΘ, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης θα διοργανώσουν αγώνες στίβου προς τιμή του εκλιπόντος Προέδρου του συνόλου Νικολάου Κοτσίδη.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕThe post Τέσσερις αγώνες στίβου στη Θεσσαλονίκη 27 Μαϊου με 10 Ιουνίου appeared first on sports.ert.gr.

2018-05-15 12:06:12

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ