«Μια αγκαλιά… ν’ αλλάξουμε τον κόσμο!»

Ένα Παιδικό Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ, όπου οι άνθρωποι που αποδέχονται ο ένας τον άλλον θα συναντηθούν για να γνωριστούν και να φτιάξουν μουσικές και χρώματα. Όχημα γι’ αυτό, η τέχνη σε όλες τις εκφράσεις της και η δημιουργικότητα.
Το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, από τις 16:00 έως τις 24:00 στην καρδιά της Αθήνας, στον πεζόδρομο Ερμού / Κεραμεικού (δίπλα από τον ηλεκτρικό σταθμό του Θησείου), θα πραγματοποιηθεί το «2ο Σχολικό Street Festival, Τέχνης και Αποδοχής».
Εκείνη την ημέρα, σχολεία, οργανώσεις, συλλογικότητες, καλλιτέχνες και ομάδες καλλιτεχνών, μουσικά σχήματα, πολίτες, μαθητές, φοιτητές, γονείς, κ.α. θα στήσουν αυτοσχέδιες παρουσιάσεις, τραπεζάκια ενημέρωσης, βιωματικά εργαστήρια, δράσεις καλλιτεχνικές, συναυλίες και άλλα ωραία και θα μας μιλήσουν με χίλιους διαφορετικούς τρόπους για την αποδοχή, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την συμπερίληψη εκείνων των κοινωνικών ομάδων που αντιμετωπίζουν αποκλεισμό και διακρίσεις.
Το Φεστιβάλ συντονίζεται από τον σύλλογο εκπαιδευτικών και καλλιτεχνών «ΔΙΚΤΥΟ ΤΕΧΝΗΣ και ΔΡΑΣΗΣ – Οι άνθρωποι με τα μπαλόνια», του οποίου είναι και πρωτοβουλία. Γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και με την υποστήριξη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, της Unicef και του ΙΟΜ.
image description
Πηγή:www.ert.gr

2018-05-25 16:36:07

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ