Ισπανία: Η Μπαρτσελόνα σταμάτησε στο…43, Βαλβέρδε: «Όταν διακυβεύεται κάτι,τα πράγματα είναι διαφορετικά»

Το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα στη La liga σταμάτησε σε 43 διαδοχικά παιχνίδια χωρίς να χάσει. Η εκπληκτική Λεβάντε του Πάκο Λόπες, ήταν η μόνη ομάδα ικανή να σταματήσει το θεαματικό σερί της Μπάρτσα, η οποία δεν είχε χάσει στο πρωτάθλημα από την 31η ημέρα της περασμένης σεζόν, 2-0 από την Μάλαγα στην La Rosaleda. Aπό τότε οι Καταλανοί δεν γνώρισαν την ήττα.
Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να ξεπεράσει το δικό της ρεκόρ από το 1980 με 38 συνεχόμενους αγώνες χωρίς να χάσει. Το ισοφάρισε όταν νίκησε την Λεγκανές με 3-1 στο Camp Nou την 31η αγωνιστική και το ξεπέρασε στο επόμενο ματς όταν νίκησε τη Βαλένθια.
Ωστόσο, δεν μπόρεσε να τελειώσει την αήττητη σεζόν, κάτι που έχουν επιτύχει μονάχα Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ρεάλ Μαδρίτης. Την στάματησε η Λεβάντε νικώντας την με σκορ 5-4.
«Όταν διακυβεύεται κάτι, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ήμασταν πρωταθλητές εβδομάδες πριν, και αυτό αντανακλάται στο γήπεδο. Το τρόπαιο ήταν ήδη εγγυημένο. Δεν είναι φυσιολογικό να δεχθούμε πέντε γκολ, αφού ήμασταν τόσο σταθεροί όλη τη σεζόν», δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
The post Ισπανία: Η Μπαρτσελόνα σταμάτησε στο…43, Βαλβέρδε: «Όταν διακυβεύεται κάτι,τα πράγματα είναι διαφορετικά» appeared first on sports.ert.gr.

2018-05-14 08:09:14

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ