Βίος και πολιτεία ο «φτερωτός Μαραντόνα» – Αποκλειστική φωτό (video)

«Μετρ» στις ληστείες είναι ο διαβόητος «φτερωτός Μαραντόνα», ο οποίος επιμένει ότι δεν έχει σχέση με τον φόνο Ζαφειρόπουλου. Ο Γιώργος Γεραφέντης εξασφάλισε αποκλειστική φωτογραφία του Αλβανού κακοποιού.

Στην αποκλειστική φωτογραφία από ληστεία τράπεζας στην περιοχή της Μεσσήνης, βλέπουμε τον «φτερωτό Μαραντόνα», με αθλητική περιβολή, να μπαίνει σαν πελάτης στο υποκατάστημα.
Αρχικά ζητάει δάνειο, αλλά στη συνέχεια στην κουβέντα λέει στα διευθυντικά στελέχη πως τον κατηγορούν άδικα για τη ληστεία και τον φόνο Ζαφειρόπουλου.
Οι συνομιλητές του τα έχασαν – ο «φτερωτός Μαραντόνα», πάντα απρόβλεπτος, έβγαλε από το τσαντάκι του ένα πιστόλι, ακινητοποίησε το προσωπικό, και άρπαξε από το ταμείο 2.700 ευρώ.
Βγήκε από την τράπεζα, επιβιβάστηκε σε κλεμμένο αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε και στη συνέχεια το έκαψε στην περιοχή της Αρκαδίας.
Η αστυνομία ενημερώθηκε για τη ληστεία και τον αποκαλυπτικό διάλογο. Από το οπτικό υλικό και τα αποτυπώματα ταυτοποίησαν τον νεαρό Αλβανό που καταζητείται για τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.
Ενημερώθηκαν οι κεντρικές υπηρεσίες για την επανεμφάνιση του, καθώς μετά τη δολοφονία είχε διαφύγει στη χώρα του.
Την περασμένη Τετάρτη άφησε το στίγμα του στην περιοχή του Ζωγράφου. Μετά από ληστεία σε κοσμηματοπωλείο, ένας από τους δράστες άφησε σημείωμα που υπέγραφε ο «φτερωτός Μαραντόνα» και έλεγε πως είναι αθώος για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.
Η αστυνομία βρίσκεται σε επιχειρησιακή ετοιμότητα ώστε να δείξει «κόκκινη κάρτα» στον μαέστρο της παρανομίας.
Βίντεο-Ρεπορτάζ: Γ. Γεραφέντης
Πηγή: ΕΡΤ1www.ert.gr

2018-06-30 19:41:06

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ