Με ένα νέο μουσικό βίντεο επέστρεψε ο Χάρι Στάιλς, παρουσιάζοντας το «Coming Up Roses», μία από τις πιο ιδιαίτερες μπαλάντες του τέταρτου προσωπικού του άλμπουμ «Kiss All the Time. Disco, Occasionally», που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο.

Η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, με τον Βρετανό τραγουδιστή να έχει προαναγγείλει την κυκλοφορία μόλις δύο ημέρες νωρίτερα, κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης.

Καθισμένος στο πιάνο του, ο Στάιλς ανακοίνωσε σχεδόν ψιθυριστά την ημερομηνία κυκλοφορίας, αιφνιδιάζοντας τους θαυμαστές του, οι οποίοι έσπευσαν να αναπαράγουν τη στιγμή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το νέο βίντεο μεταφέρει τους θεατές σε μια αίθουσα χορού, όπου ο τραγουδιστής συμμετέχει σε ένα μάθημα βαλς, αλλάζοντας διαδοχικά παρτενέρ και συναντώντας διαφορετικούς χαρακτήρες, ο καθένας με τη δική του ιστορία.

Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Bradley & Pablo, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί ξανά με τον Στάιλς στα επιτυχημένα βίντεο «Watermelon Sugar» και «Late Night Talking».

Το «Coming Up Roses» ξεχωρίζει για τον συναισθηματικό χαρακτήρα του, με το πιάνο και τα έγχορδα να κυριαρχούν στη μουσική σύνθεση.

Η κυκλοφορία του βίντεο συμπίπτει με την ολοκλήρωση των εμφανίσεων του καλλιτέχνη στο Madison Square Garden, όπου πραγματοποιεί συνολικά τριάντα συναυλίες, με την τελευταία προγραμματισμένη για τις 31 Οκτωβρίου.

Το τραγούδι αποτελεί την τέταρτη οπτικοποιημένη κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ του, ενώ ο Χάρι Στάιλς συνεχίζει τη διεθνή περιοδεία του «Together, Together», με νέες εμφανίσεις προγραμματισμένες για το 2027.



Source link