Νέες εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση του θανάτου του 31χρονου άνδρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από άγριο ξυλοδαρμό τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής σε κέντρο διασκέδασης στην Πάτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το απόγευμα παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην Ασφάλεια Πατρών ένας 22χρονος, ο οποίος κατηγορείται για εμπλοκή στο περιστατικό. Νωρίτερα, στις αστυνομικές αρχές είχε παρουσιαστεί και ένας 31χρονος, που επίσης φέρεται να εμπλέκεται στην ίδια υπόθεση.
Οι δύο άνδρες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, προκειμένου να τους ασκηθούν ποινικές διώξεις. Στη συνέχεια, θα παραπεμφθούν στον ανακριτή για να απολογηθούν για τις κατηγορίες που τους βαραίνουν.
Την ίδια ώρα, οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ακόμη τριών ατόμων, τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στον θανατηφόρο ξυλοδαρμό και παραμένουν ασύλληπτα.



