Στη σύλληψη ενός 52χρονου άνδρα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο Κρήτης, μετά από περιστατικό με μπαλωθιές που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια γλεντιού στην περιοχή της Μεσαράς.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της 3ης Ιουλίου, όταν κάτοικοι της περιοχής ανησύχησαν από τους ήχους πυροβολισμών και ενημέρωσαν άμεσα τις αρχές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretapost.gr, οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν 20 κάλυκες στην αυλή του σπιτιού, όπου είχε στηθεί το γλέντι.

Οι πυροβολισμοί φέρεται να προέρχονταν από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος ήταν και ο διοργανωτής της εκδήλωσης. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν επί τόπου, ενώ σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία, με την οποία θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Το φαινόμενο των μπαλωθιών συνεχίζει να απασχολεί τις αστυνομικές αρχές στην Κρήτη, καθώς πέρα από το ότι παραβιάζει τον νόμο περί όπλων, εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια ασφάλεια, ακόμη και για ανθρώπινες ζωές. Οι αρχές απευθύνουν εκκλήσεις για υπευθυνότητα, ενώ εντείνουν τους ελέγχους σε κοινωνικές εκδηλώσεις, ειδικά εν μέσω της θερινής περιόδου.

Ρώτα το ChatGPT



ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ