Ένα σοκαριστικό τροχαίο με εγκατάλειψη σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Ηράκλειο, προκαλώντας αναστάτωση και αγανάκτηση. Θύμα της παράσυρσης ήταν ένας διανομέας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ.
Σύμφωνα με το Creta24, που φέρνει στο φως βίντεο-ντοκουμέντο, το περιστατικό συνέβη στη λεωφόρο Καλοκαιρινού, όταν ο οδηγός του δικύκλου, βλέποντας μια πεζή γυναίκα να επιχειρεί να διασχίσει τη διάβαση, έκοψε ταχύτητα και σταμάτησε για να της δώσει προτεραιότητα.
Τη στιγμή εκείνη, ένα αυτοκίνητο που ερχόταν με ταχύτητα, τον εμβόλισε με σφοδρότητα, εκσφενδονίζοντάς τον στο οδόστρωμα. Από τη σφοδρή σύγκρουση, το κράνος του διανομέα εκτοξεύτηκε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) με τις αισθήσεις του, ενώ στο σημείο επικράτησε αναστάτωση.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο οδηγός του ΙΧ, αφού βγήκε από το όχημά του, εγκατέλειψε το σημείο, αφήνοντας πίσω του τον τραυματισμένο διανομέα.
Οι αρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ενώ το βίντεο από το περιστατικό αναμένεται να αξιοποιηθεί στο πλαίσιο της προανάκρισης.