Νεκρός εντοπίστηκε ένας 62χρονος άντρας, στο Ελαφονήσι, στα Χανιά της Κρήτης, καθώς το όχημα στο οποίο επέβαινε ανετράπη – πιθανότατα – λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.
Το σώμα του άτυχου άντρα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου, όπως μεταδίδει το zarpanews.gr, ενώ τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου διερευνά η Αστυνομία.
Ο άνεμος «σήκωσε» τροχόσπιτο στη Σαντορίνη
Βίντεο καταγράφει τη στιγμή που ένα τροχόσπιτο σηκώθηκε, κυριολεκτικά, από το έδαφος λόγω των ισχυρών ριπών αέρα, με το όχημα να καταλήγει αρκετά μέτρα πιο μακριά, στο Εμπορείο της Σαντορίνης.
Το όχημα, σύμφωνα με το βίντεο από την τοπική ιστοσελίδα cyclades24.gr περιστράφηκε γύρω από τον άξονά του, πριν καταλήξει πλήρως κατεστραμμένο σε διπλανό σημείο.
Το τροχόσπιτο, ευτυχώς, ήταν άδειο εκείνη την ώρα, αποτρέποντας τα χειρότερα. Το περιστατικό κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από γειτονικό σπίτι, αποτυπώνοντας το μένος των ανέμων και τη σφοδρότητα του φαινομένου.
Οι αρχές καλούν τους πολίτες και τους επισκέπτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς οι ισχυροί άνεμοι αναμένεται να συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες.