Συνεχείς και αδιάλειπτοι είναι οι έλεγχοι που διενεργούν αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.
Στο πλαίσιο αυτό, κατά το χρονικό διάστημα από απογευματινές ώρες της 17-06-2025 έως και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (27-06-2025), αστυνομικοί των Διευθύνσεων Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων, Αστυνομίας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, σε διάφορες περιοχές της πόλης, πενήντα τέσσερα (54) συνολικά άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, ηρωίνης, κοκαΐνης και ναρκωτικών δισκίων.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 45χρονου ημεδαπού, το βράδυ της 17ης Ιουνίου, ο οποίος μετά από την εισαγωγή του σε νοσοκομείο της πόλης διαπιστώθηκε ότι κατείχε δύο συσκευασίες ηρωίνης συνολικού βάρους (159,20) γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.