Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας 45χρονος όταν ένας 64χρονος Ισπανός προσπάθησε να τον μαχαιρώσει την ώρα που βρισκόταν σε ταβέρνα στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Δευτέρας (23/6).

Όπως περιέγραψε ο 45χρονος στο newsit.gr, ο 64χρονος παρενοχλούσε τους πελάτες της ταβέρνας στους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης ενώ προσπάθησε να πειράξει και μία γυναίκα με μωρό. Στην προσπάθεια του 45χρονου να τον απομακρύνει, ο Ισπανός επιχείρησε να τον μαχαιρώσει. Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ οι οποίοι επενέβησαν και ακινητοποίησαν τον 64χρονο. Ο οποίος προσπάθησε να αντισταθεί στη σύλληψη και τους απειλούσε. Μάλιστα, σε έλεγχο που έκαναν στο αυτοκίνητό του βρήκαν μέσα μαχαίρια και σπαθιά.

«Εκεί που τρώγαμε στην ταβέρνα, πέρασε αυτός ο τρελός, Ισπανός μάθαμε μετά ότι είναι. Παρενοχλούσε τον κόσμο που βρισκόταν εκεί. Φαινόταν ο άνθρωπος ότι θέλει να κάνει ζημιά. Ευτυχώς βρισκόμουν εγώ εκεί και τον έπιασα και του είπα να φύγει γιατί μας ενοχλεί και δεν είναι σωστό. Δεν γνωρίζαμε τι ήθελε γιατί μιλούσε μόνο ισπανικά. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε. Ενοχλούσε τα τραπέζια. Καθόταν μόνος του σε ένα τραπέζι, άρχισε να μιλάει μόνος του, να φωνάζει. Προσπάθησε να πειράξει μια κυρία με ένα μωρό. Του είπα ότι δεν είναι σωστό και να πάει στην άκρη. Τον έπιασα λίγο πιο έντονα από το μπράτσο για να τον πάω πιο εκεί και στα καλά καθούμενα βγάζει ένα μαχαίρι και πάει να μου το καρφώσει στην κοιλιά» λέει ο 45χρονος.

Βίντεο του newsit.gr τη στιγμή της σύλληψης

«Προσπάθησα να τον αφοπλίσω και για καλή μου τύχη ήταν κοντά αστυνομικοί της ΟΠΚΕ για ένα άλλο περιστατικό. Ήρθαν και αυτοί και βοήθησαν και τον αφοπλίσαμε. Προσπάθησε μετά να ξαναπιάσει το μαχαίρι, απείλησε και τους αστυνομικούς. Τον αφόπλισαν και του έβαλαν χειροπέδες. Άνοιξαν και το αυτοκίνητο του και είδαν μέσα μαχαίρια και σπαθιά».

Σε βάρος του Ισπανού σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων ενώ οδηγείται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Ο 64χρονος συνεχίζει να βρίσκεται υπό κράτηση καθώς η δίκη του στο αυτόφωρο αναβλήθηκε για αύριο Τετάρτη.



ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ