Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει ο χώρος του νοσοκομείου των Σερρών, όπου το μεσημέρι της Τετάρτης σημειώθηκε έκρηξη κατά τη διάρκεια τεχνικών εργασιών.

Διαβάστε επίσης: ΕΔΕ για την έκρηξη στο Νοσοκομείο Σερρών – Μεταφέρθηκε στο “Παπαγεωργίου” ο 19χρονος με σοβαρό τραύμα στο μάτι

Η έκρηξη σημειώθηκε στον χώρο του νεκροτομείου, στον οποίο τεχνικοί πραγματοποιούσαν εργασίες συντήρησης στα ψυγεία.

Λόγω της έκρηξης τραυματίστηκαν δύο άτομα. Ένας μόνιμος υπάλληλος ειδικότητας ψυκτικού 45 ετών, ο οποίος φέρει θλαστικά τραύματα και ελαφρά εγκαύματα στο σώμα και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και ένας 19χρονος μαθητευόμενος του ΟΑΕΔ ο οποίος φέρει διαμπερές τραύμα στον κερατοειδή.

Ο 19χρονος διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Παπαγεωργίου στην Οφθαλμολογική κλινική χωρίς να διατρέχει σοβαρό κίνδυνο.

Για το ατύχημα η Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Δείτε φωτογραφίες: