Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση για την επίσημη επαναλειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος στην Επανομή, με την εγκατάσταση Ομάδων του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) ανατολικής Θεσσαλονίκης και του τμήματος Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Η υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης από τον Δήμαρχο Θερμαϊκού, Θεόδωρο Τζέκο, τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Γεώργιο Τζήμα και τον πρόεδρο της Αναπτυξιακής Μείζονος Θεσσαλονίκης Α.Ε, Αστέριο Ζαφειράκη.
«Μέσα σε λιγότερο από 1,5 χρόνο η δέσμευση της δημοτικής αρχής έγινε πράξη. Η διοίκηση του δήμου Θερμαϊκού, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, κατάφερε να επιτύχει έναν στόχο υψίστης σημασίας για την ασφάλεια και την καθημερινότητα των πολιτών.
Ένα πάγιο αίτημα πολλών ετών και μία δέσμευση που παίρνουν πλέον το δρόμο της υλοποίησης!», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Θερμαϊκού.
Παρόντες στην υπογραφή προγραμματικής σύμβασης ήταν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Κωνσταντίνος Μαργαρίτης και ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Δημοτικής Ενότητας Επανομής, Στυλιανός Κασσάρας.
«Συνεχίζουμε με συνέπεια, σχέδιο και αποφασιστικότητα για την ενίσχυση της ασφάλειας και της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας», επισήμανε σχετικά ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Θεόδωρος Τζέκος.
