Χατζηδάκης: » Δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα με την τοποθέτηση του κου Σαμαρά» (audio)

Υπάρχει μια παρατεταμένη προκλητική στάση από την Άγκυρα στο Αιγαίο, μια παρατεταμένη αμηχανία από την πλευρά της κυβέρνησης, δήλωσε στο Πρώτο πρόγραμμα και στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης.
Απέφυγε να χαρακτηρίσει ο ίδιος την κράτηση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών, επισημαίνοντας τους διαφορετικούς χαρακτηρισμούς του υπουργού και του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας. Η ενδεδειγμένη γραμμή αντιμετώπισης της Τουρκίας είναι η ήρεμη αποφασιστικότητα, πρόσθεσε. Υπάρχει ανάγκη μιας πολυετούς αμυντικής συμφωνίας που θα θωρακίσει περαιτέρω τη χώρα με τα κατάλληλα ανταλλάγματα, επεσήμανε.
Αναφερόμενος στο άρθρο του Αντώνη Σαμαρά που προέτρεψε σε σύμπραξη με το Κίνημα Αλλαγής ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε ότι ακόμη και αν η ΝΔ είναι αυτοδύναμη μετά τις εκλογές χρειάζεται μια συνεννόηση των δυνάμεων της Ευρώπης και της κοινής λογικής, μια ευρεία πατριωτική συμμαχία, τόνισε. Δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα με την τοποθέτηση του κου Σαμαρά, υπογράμμισε ο κος Χατζηδάκης.
Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα
Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλουwww.ert.gr

2018-04-11 10:09:10

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ