Υπηρεσία online παραγγελίας αριθμού CU και αποστολή στο σπίτι

Το CU παρέχει τη δυνατότητα παραγγελίας νέου αριθμού καρτοκινητής μέσα από το vodafonecu.gr χωρίς την ανάγκη επίσκεψης κάποιου καταστήματος και σε λίγες μόνο ημέρες, ο νέος αριθμός βρίσκεται στην πόρτα του πελάτη.

Επιπλέον, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι με κάθε online παραγγελία αριθμού CU, οι νέοι συνδρομητές επωφελούνται από προσφορές ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες επικοινωνίας τους.

Ενδεικτικά, οι νέοι φοιτητές που έρχονται στον κόσμο του CU και πραγματοποιούν online αγορά του αριθμού τους, κερδίζουν 3000 λεπτά προς όλους και 1,8GB για τρεις μήνες, ενώ οι νέοι συνδρομητές των οποίων τα φοιτητικά χρόνια έχουν πλέον περάσει, κερδίζουν αυτομάτως διπλασιασμό της αξίας της πρώτης ανανέωσης του μήνα, για τους 3 πρώτους μήνες.

Ταυτόχρονα, όλοι οι νέοι CU συνδρομητές, κερδίζουν μια δώρο-επιταγή αξίας 15 ευρώ, να την χρησιμοποιήσουν όπως οι ίδιοι επιθυμούν, στο e-shop της Adidas.

Με την είσοδό τους στον κόσμο του CU, οι νέοι συνδρομητές αποκτούν τα εξής προνόμια:

–           Με το CU App μπορούν να κάνουν τα πάντα εύκολα και γρήγορα μέσα από το κινητό τους και να πάρουν extra 5GB δώρο για 7 ημέρες μόλις το κατεβάσουν για πρώτη φορά στο κινητό τους.

–           Με το CU Panic Button ακόμα και να ξεμείνουν στην πιο δύσκολη στιγμή από data, πατούν το κουμπί και σερφάρουν για μια ώρα όποτε το χρειαστούν.

–           Με το CU Around, την πλατφόρμα εμπειριών, απολαμβάνουν μοναδικές προσφορές σε αγαπημένα brands καθημερινά.

–           Με το CU Shake κερδίζουν μέχρι 2GB δώρο σε κάθε ανανέωση.

–           Με το Big Bang App ταξιδεύουν σε πλανήτες και διαστήματα, παίζοντας και κερδίζοντας από κρυστάλλους που ανταλλάσσονται με μοναδικά πακέτα data και ομιλίας, μέχρι ελεύθερη πτώση από τα 14.000 πόδια.

–           Με το CU Give for Good μπορούν να προσφέρουν έμπρακτα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη 365 μέρες τον χρόνο.

–           Με τα CU events ζουν αξέχαστες εμπειρίες στα πιο απροσδόκητα μέρη.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο vodafonecu.gr/ela-sto-cu

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ