Την Παρασκευή (4/09) το ΔΣ της Super League για πρόγραμμα και κλήρωση

Την Παρασκευή (4/09) στις 12:30 θα πραγματοποιηθεί το διοικητικό συμβούλιο της Super League, για το συνοπτικό πρόγραμμα και την κλήρωση της νέας περιόδου.

Να υπενθυμιστεί ότι δύο φορές μέσα στην εβδομάδα έχει αναβληθεί η γενική συνέλευση του συνεταιρισμού, λόγω μη απαρτίας (απουσίασαν οι 7 τηλεοπτικά «άστεγες» ΠΑΕ). 

Εκφράζεται η αισιοδοξία, πάντως, ότι μέχρι και αύριο (4/09) θα έχει βρεθεί λύση με το συνδρομητικό κανάλι της Nova, η οποία έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση. 

Η απόφαση που έχει παρθεί είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 11 Σεπτεμβρίου με τον αγώνα του ΠΑΟΚ, θα ενώ στο πρόγραμμα δεν θα υπάρχει το ΑΕΚ – Ολυμπιακός, το οποίο θα οριστεί για την 1η αγωνιστική, αλλά θα αναβληθεί, καθώς συγκεκριμένο ζευγάρι θα παίξει στις 12 Σεπτεμβρίου τον τελικό του Κυπέλλου.

Η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή, 4/9/2020 στις 12:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγκριση συνοπτικού προγράμματος αγώνων Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21.
2/ Θέματα κλήρωσης Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21 
3/ Θέματα διοργάνωσης Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21.
4/ Σχέσεις με ΕΠΟ.
5/ Διάφορα.

Υπενθυμίζεται ότι, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:30 π.μ., με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ