Σύλληψη 30χρονου για ενδοοικογενειακή απειλή, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε βάρος 30χρονου, για ενδοοικογενειακή απειλή κατ’ εξακολούθηση, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση, μέσω διαδικτύου, καθώς και για παράβαση του νόμου για τα ναρκωτικά.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., προηγήθηκε καταγγελία του πρώην συντρόφου του 30χρονου, σύμφωνα με την οποία, μετά τον χωρισμό τους, ο κατηγορούμενος προέβαινε σε διαδικτυακές και τηλεφωνικές απειλές σε βάρος του, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιούσε ζωντανές μεταδόσεις σε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, στις οποίες προέβαινε σε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς σε βάρος του.

Κατόπιν σχετικών αναζητήσεων, ο 30χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή της Αττικής από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης.

Κατά την έρευνα στην κατοικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο (smartphone), φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και 4 αυτοσχέδιες συσκευασίες κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 4 γραμμαρίων.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια και οι ναρκωτικές ουσίες θα αποσταλούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.