ΣΥΡΙΖΑ: Ν. Παππάς υποψήφιος στον Δήμο Αθήνας

Τα πρόσωπα που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σε όλους τους μεγάλους δήμους της χώρας ανακοίνωσε από το βήμα της Κεντρικής Σήμερα είμαστε σε θέση να αποφασίσουμε τη στήριξή μας σε μια σειρά από μεγάλους δήμους.

Για τον Δήμο της Αθήνας ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του γνωστού διεθνούς καλαθοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και παλαιότερα της ΑΕΚ, Νίκου Παππά.

«Στον Δήμο της Αθήνας θα ανακοινώσουμε την υποστήριξή μας σε μια προσπάθεια που ήδη έχει ξεκινήσει να συγκροτηθεί ένα πλατύτερο μέτωπο συσπείρωσης για την αλλαγή. Ο μεγάλος περίπατος της ταλαιπωρίας και της οικογενειοκρατίας κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει. Μας κούρασε όλους» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Στο Δήμο του Πειραιά, έχουμε τη χαρά να στηρίξουμε έναν δοκιμασμένο αγωνιστή της αριστεράς αλλά και της αυτοδιοίκησης, καθώς ήταν αντιπεριφερειάρχης Πειραιά και νήσων για πέντε χρόνια, τον Γιώργο το Γαβρίλη.

Στο Δήμο της Πάτρας, τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Βασίλη Αιβαλή, σε ένα ευρύ ψηφοδέλτιο συνεργασίας προοδευτικών δυνάμεων.

Στο Δήμο Περιστερίου, έναν -εκ του αποτελέσματος- από τους πιο πετυχημένους αυτοδιοικητικούς, τον σημερινό Δήμαρχο τον Ανδρέα Παχατουρίδη.

Στη Λάρισα, έναν εξίσου πετυχημένο Δήμαρχο, τον Απόστολο Καλογιάννη.

Στο Αγρίνιο, τον έγκριτο και μάχιμο δικηγόρο, τον Δημήτρη Τραπεζιώτη.