Σοκαριστικό περιστατικό bullying μεταξύ ανηλίκων στην Κηφισιά – Τον χτύπησαν και έβγαζαν βίντεο

Ακόμη ένα σοκαριστικό περιστατικό bullying με “πρωταγωνιστές” ανήλικους συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στην Κηφισιά. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ δράστες είναι δύο αγόρια ηλικίας 15 και 14 ετών τα οποία αφού απείλησαν με αιχμηρό αντικείμενo τον 12χρονο, στη συνέχεια τον υποχρέωσαν να βρίσει τον εαυτό του καταγράφοντας τα πάντα σε βίντεο. Οι δύο δράστες κατηγορούνται, επίσης, ότι χτύπησαν με κλωτσιές και μπουνιές στο κεφάλι και τα πλευρά τον 12χρονο.

Μαζί με τον 12χρονο ήταν ένας 14χρονος ο οποίος, όμως, κατάφερε να γλιτώσει από τους δύο ανήλικους δράστες. Ο 15χρονος και ο 14χρονος κατηγορούνται για σωματική βλάβη, απειλή και παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, περί όπλων και για μη έκδοση αστυνομικής ταυτότητας.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, βραδινές ώρες της 1-4-2023, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κηφισιάς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, δύο ημεδαποί, 15 και 14 ετών, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για σωματική βλάβη, απειλή και παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, περί όπλων και για μη έκδοση αστυνομικής ταυτότητας. Ειδικότερα, οι ανωτέρω κατηγορούνται ότι προσέγγισαν δύο ημεδαπούς, 14 και 12 ετών, στην περιοχή της Κηφισιάς, τους ζήτησαν να αποχωρήσουν από το σημείο και με την απειλή αιχμηρού και μεταλλικού αντικειμένου περιόρισαν τον 12χρονο και τον ανάγκασαν να πει υβριστικές για τον ίδιο φράσεις, προβαίνοντας παράλληλα σε βιντεοσκόπηση μέσω κινητού τηλεφώνου. Στη συνέχεια τον χτύπησαν με λακτίσματα και γροθιά στα πλευρά και στο κεφάλι. Ανωτέρω αστυνομικοί που τους αναζητούσαν, εντόπισαν τους κατηγορούμενους στην ίδια περιοχή και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Κηφισιάς, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα”.