Σκοπευτήριο Καισαριανής: Κατάθεση στεφανιών από το ΠΑΜΕ

Κατάθεση στεφάνων στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής έκαναν την Τρίτη 1 Μάη 2018 στελέχη του ΠΑΜΕ και εκπρόσωποι Συνδικάτων.
Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ σημειώνει: «Φέτος συμπληρώνονται 132 Χρόνια από την Πρωτομαγιά του Σικάγο, την μέρα που η Παγκόσμια Εργατική τάξη τιμά τους Ήρωες της. Τιμούμε τον Μάη του ’36, τους 200 της Καισαριανής, τους χιλιάδες εργάτες και εργάτριες που έδωσαν τη ζωή τους για το δίκιο της τάξης μας.
Μεγαλύτερη τιμή στους ήρωες της τάξης μας είναι η αγωνιστική απάντηση στα μέτρα και αντίμετρα της κυβέρνησης, στα έργα και τις ημέρες των ιμπεριαλιστικών οργανισμών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, είναι ο οργανωμένος αγώνας με τους εργαζόμενους όλων των χωρών “Ενάντια στην εκμετάλλευση και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Για την τελική νίκη των λαών”.
Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα να τιμήσουν την Παγκόσμια Μέρα της Εργατικής Τάξης, την 1η Μάη, με τη συμμετοχή τους στην Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 10:00 π.μ. και στην πορεία που θα ακολουθήσει στην αμερικάνικη Πρεσβεία».
ΠΗΓΗ: ΕΡΤwww.ert.gr

2018-05-01 07:08:28

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ