Πάνω από 5.000 γιόρτασαν στο πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» 

Πάνω από 5.000 πολίτες παρευρέθηκαν την Κυριακή στο Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» για τους εορτασμούς για την ημέρα του Πάσχα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής.

Την εκδήλωση οργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής, ο Φορέας του Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», με συνδιοργανωτές τους Δήμους Ιλίου και Αγ. Αναργύρων Καματερού. Συμμετείχαν επίσης οι δήμοι, Περιστερίου, Χαϊδαρίου, Αγ. Βαρβάρας, Πετρούπολης και Αιγάλεω.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο οποίος έδωσε το παρών, ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν για την επιτυχή διοργάνωση της μεγάλης γιορτής, ενώ εξέφρασε ιδιαίτερες ευχαριστίες στην ομάδα των εθελοντών για την καθοριστική της συμβολή στην εξυπηρέτηση των πολιτών, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Η υπόσχεση ότι η μεγάλη γιορτή του Πάσχα θα γίνει θεσμός για το Μητροπολιτικό Πάρκο της καρδιάς μας γίνεται πράξη. Και εφέτος, βρισκόμαστε εδώ, για να γιορτάσουμε την ημέρα της Λαμπρής, παραδοσιακά, όλοι μαζί σε μια παρέα, όπως ταιριάζει σε ένα ελληνικό Πάσχα. Με την Αναστάσιμη Χαρά, ζωντάνια και κέφι, ας χαρούμε την σημερινή γιορτή, ανοίγοντας τις καρδιές και τις αγκαλιές μας. Ευχαριστώ θερμά, πρώτα από όλους, τους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους και μοιράστηκαν την χαρά τους μαζί μας. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους εργαζόμενους του Πάρκου, της Περιφέρειας και τους εθελοντές για τη συμβολή τους στη διεξαγωγή αυτής της γιορτής. Ευχαριστώ επίσης τους Δημάρχους Ιλίου και Αγ. Αναργύρων-Καματερού για τη συνεργασία, καθώς και όλους τους δήμους της Δυτικής Αθήνας, Περιστερίου, Χαϊδαρίου, Αγ. Βαρβάρας, Πετρούπολης και Αιγάλεω. Να ευχαριστήσουμε παράλληλα και όλους, όσοι βοήθησαν με τις χορηγίες τους και ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμα της Περιφέρειας Αττικής, συνδράμοντας στη διοργάνωση στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Το Μητροπολιτικό Πάρκο Α. Τρίτσης αποτελεί πλέον μία όαση πρασίνου και αναψυχής, έναν τόπο σταθερής συνάντησης και αναφοράς. Είναι το Πάρκο της Καρδιάς μας. Χριστός Ανέστη!».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο  Βουλευτής Γ. Λοβέρδος, οι Δήμαρχοι, Αγίων Αναργύρων Καματερού Στ. Τσίρμπας, Περιστερίου Α. Παχατουρίδης, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής & Εφαρμοσμένης Γεωλογίας Ευθ. Λέκκας, οι  Αντιπεριφερειάρχες, Δυτικού Τομέα Αθηνών Α. Λεωτσάκος, Πολιτικής Προστασίας Β. Κόκκαλης, Παιδείας Χ. Αλεξανδράτος, Πολιτισμού Χ. Ρώμας, Μεταφορών Β. Γιαννακόπουλος και Υγείας Γ. Κεχρής, οι εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Αθ. Βαθιώτης,  Ευγ. Μπαρμπαγιάννη, Ν. Παπαδάκης, Μ. Αγγελοπούλου, Μ. Βλάχου, η Πρόεδρος τους Φορέα Σ. Μαυρίδου, η Γενική Διευθύντρια του Φορέα Μ. Χατζηαθανασίου,  μέλη του Δ.Σ. και στελέχη του Φορέα, μέλη του ΙΣΑ, ο αναπληρωτής Βουλευτής Μπ. Καραθάνος, αντιδήμαρχοι, μεταξύ άλλων,  Ιλίου Ν. Βομπυράκη και Α. Τσιμόγιαννης, Αγ. Αναργύρων Καματερού Η. Αποστόλου, Περιστερίου Π. Λύκος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μ. Αναγνωστόπουλος, συνεργάτες και σύμβουλοι του Περιφερειάρχη, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.