Μάνδρα: Αιτήσεις για αυτοψίες και επιστολές Δημάρχου προς τον πρωθυπουργό

Επιστολές προς τον πρωθυπουργό απέστειλε η δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας Γιάννα Κριεκούκη προκειμένου να τονίσει την σπουδαιότητα της αντιπλημμυρικής θωράκισης της Μάνδρας.
Όπως τονίζεται στις επιστολές η αναγκαιότητα των αντιπλημμυρικών έργων είναι πλέον – μετά και την πρόσφατη πλημμύρα της 26ης – 27ης Ιουνίου – ακόμα πιο άμεση και επιτακτική και πρέπει άμεσα να ξεκινήσουν οι σχετικές εργασίες.
Διαβάστε το πλήρες κείμενο και στις δύο επιστολές:
H επιστολή της 20/12/2017
Η επιστολή της 28/6/2018

Η δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας συμμετείχε στη διυπουργική σύσκεψη για την πορεία υλοποίησης του αντιπλημμυρικού σχεδιασμού με επίκεντρο την περιοχή της Μάνδρας, σε συνάρτηση με τις επιπτώσεις των πλημμυρικών φαινομένων των τελευταίων ωρών, στη Βουλή.
Αυτοψίες
Μετά τα νέα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τη Μάνδρα το βράδυ της 26ης Ιουνίου, ο Δήμος ανακοίνωσε τα εξής: «ενημερώνουμε τους πολίτες ότι μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις για την διενέργεια αυτοψιών στις ενδεχόμενες υλικές ζημιές που υπέστησαν οι ιδιοκτησίες τους.
Κατόπιν της υποβολής της αίτησης αρμόδια επιτροπή εκ μέρους του Δήμου θα προβεί στην επιτόπια καταγραφή των ζημιών και τη σύνταξη των αυτοψιών.
Οι αιτήσεις θα κατατίθενται στο Τμήμα Πρωτοκόλλου του Δημαρχείου Μάνδρας καθημερινά από τις 8.00 έως τις 15:00».
Φωτο ΑΠΕ-ΜΠΕ/Γιάννης Κολεσίδηςwww.ert.gr

2018-06-29 17:20:50

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ