Η συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στο Ζάππειο

Για τον σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει της προεκλογικής περιόδου και για όλα τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας μιλάει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί αυτή την ώρα στο Ζάππειο.

«Μεταφέρουμε την πρόταση δυσπιστίας από το κοινοβούλιο στον λαό, γιατί στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα» ανέφερε ο κ. Τσίπρας κάνοντας λόγο για «κυβέρνηση εκτροπής».

Με τον χρόνο προκήρυξης των εκλογών να μετρά αντίστροφα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατεβαίνει στον προεκλογικό στίβο με ατζέντα οικονομίας και διαφάνειας, εστιάζοντας στην ανάγκη «πολιτικής αλλαγής» και «προοδευτικής διακυβέρνησης» από την πρώτη εκλογική αναμέτρηση.

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας συνεχίζει τον κύκλο των περιοδειών του, και αύριο Τετάρτη θα μιλήσει στο Περιστέρι, στο Δημοτικό Γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου», με κεντρικό σύνθημα «Δικαιοσύνη Παντού».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιήσει πολιτική ομιλία την ερχόμενη Παρασκευή στην Πάτρα, ενώ τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, όπου θα μιλήσει στο «Ιβανώφειο».