Ημιμαραθώνιος στη μνήμη του Φάνη Τσιμιγκάτου με ενίσχυση κοινωνικών δομών

Στις 21 Οκτωβρίου 2018, ο Δήμος Πατρέων διοργανώνει στη μνήμη του μεγάλου αθλητή της πόλης Φάνη Τσιμιγκάτο, τον Ημιμαραθώνιο Δρόμο «Φάνης Τσιμιγκάτος».
Θα περιλαμβάνει διαδρομές 10 χιλιομέτρων, 2 χιλιομέτρων για παιδιά 13 – 17 ετών και 1 χιλιομέτρου για παιδιά 8 -12 ετών και για ΑμΕΑ.
Όπως αναφέρει ο Δήμος Πατρέων: «Ο αγώνας έχει ενταχθεί στο ετήσιο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Πάτρας και την Παναχαϊκή Γυμναστική Ένωση και θα συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του μαζικού λαϊκού αθλητισμού, καθώς δίνει ευκαιρία για ευρύτερη συμμετοχή, προβάλλοντας τα ιδανικά και τις αξίες του υγιούς, ερασιτεχνικού αθλητισμού.
Παράλληλα θα τιμηθεί η μνήμη ενός πρωτοπόρου αθλητή, ο οποίος είχε σημαντική συμβολή στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος της πόλης και της χώρας.
Είναι αυτός που εμπνεύστηκε κι εργάσθηκε ανιδιοτελώς για την διαμόρφωση της γνωστής διαδρομής αναψυχής και τζόκινγκ στο Έλος της Αγυιάς, που απολαμβάνουν σήμερα δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας και πρόκειται να αναβαθμιστεί στο πλαίσιο των έργων που έχει προγραμματίσει ο Δήμος Πατρέων».
Τέλος, ο Δήμος επισημαίνει πως: «Για κάθε συμμετοχή στον αγώνα, προβλέπεται το αντίτιμο των 5 ευρώ, έσοδα που θα διατεθούν στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων, για την στήριξη των δομών που αφορούν συμπολίτες μας σε ανάγκη.
Παράλληλα, θα τοποθετηθεί αναμνηστική πλάκα στο άλσος της πλαζ στην Αγυιά, προς τιμήν του Φάνη Τσιμιγκάτου».sports.ert.gr.

2018-06-29 14:38:59

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ