Επενδύει διαρκώς στη νέα γενιά

Η ROLCO, η μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη παραγωγική μονάδα απορρυπαντικών στην Ελλάδα, αποδεικνύει την προσήλωσή της στη νέα γενιά και επενδύει σε προγράμματα εκπαίδευσης και στήριξής της, λειτουργώντας σαν «θερμοκοιτίδα» απασχόλησης.

Αξιοποιώντας την έννοια καινοτομία, που αποτελεί πυρήνα της φιλοσοφίας της, η εταιρεία διαθέτει ήδη στο ενεργητικό της 21 Συνεργασίες με Ελληνικά και Ευρωπαϊκά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, καθώς και Ερευνητικά Ινστιτούτα, με στόχο το διαρκή σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών.

Ταυτόχρονα, λειτουργώντας ως innovation hub η ROLCO μέσα στο 2022 δέχθηκε 16 φοιτητές για πρακτική άσκηση από το Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο Πάτρας (τμήμα Χημικών Μηχανικών), το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (τμήμα Χημικών), το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πάντειο Πανεπιστήμιο, καθώς και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας και να συμβάλουν στην υλοποίηση σημαντικών project.

Παράλληλα, ιδιαιτέρως ενεργή είναι και η συμμετοχή της στην εκπόνηση Διπλωματικών Εργασιών φοιτητών από τα αντίστοιχα Πανεπιστήμια και Πολυτεχνεία, μεταφέροντας το ισχυρό know how της και επενδύοντας με αυτό τον τρόπο σε μελλοντικούς εργαζόμενους.

Ο Chief Commercial Officer της ROLCO, Έκτορας Σουρουλίδης, δήλωσε σχετικά: «Πυρήνας της φιλοσοφίας μας είναι να επενδύουμε διαρκώς στην ανάπτυξη και εξέλιξη της εταιρείας μας. Με γνώμονα αυτό στρεφόμαστε στη νέα γενιά. Στους νέους ανθρώπους με όρεξη και πάθος για μάθηση, με αξίες και προοπτικές, οι οποίοι μέσα από συγκεκριμένη καθοδήγηση και εκπαίδευση θα συμβάλουν έμπρακτα στην επόμενη ημέρα τόσο της εταιρείας όσο και της κοινωνίας μας στο σύνολο της. Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να δίνουμε ευκαιρίες, σε συνεργασία με κορυφαία ελληνικά πανεπιστήμια, σε όλο και περισσότερους φοιτητές, που έχουν πίστη στις δυνάμεις τους και δεν σταματούν να ονειρεύονται για το μέλλον.»

Λίγα Λόγια για την ROLCO

Η ROLCO, αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη παραγωγική μονάδα απορρυπαντικών στην Ελλάδα με δραστηριότητα 65 ετών. Από το 1956, μέχρι και σήμερα έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην κορυφή της προϊοντικής γκάμας των απορρυπαντικών και καθαριστικών. Στο ενεργητικό της καταγράφει σημαντικές καινοτομίες, όπως το πρώτο απορρυπαντικό σε σκόνη, υγρό πιάτων, αλλά και απορρυπαντικό με πλήρως βιοδιασπώμενα συστατικά, ενώ στο portfolio της διαθέτει 7 αναγνωρισμένα brands που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα και ελκυστικές τιμές, όπως: My Planet, Baby Planet, ESSEX, ROL, Roli, BIONOL, White Glo. Με μια ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής στο Ρέντη Αττικής και ένα ταχέως εξελισσόμενο τμήμα R&D, η ROLCO επενδύει διαρκώς στην καινοτομία με στόχο την βελτίωση των προϊόντων και την δημιουργία νέων, καλύπτοντας τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της ολοκληρωμένης σειράς απορρυπαντικών και καθαριστικών My Planet, μια σειρά με αποτελεσματικά προϊόντα που δεν επιβαρύνουν ούτε τον πλανήτη αλλά ούτε και την υγεία μας. Ταυτόχρονα, η εταιρεία με υψηλό αίσθημα ευθύνης, προσφοράς και αλληλεγγύης και προσήλωση στον Άνθρωπο, την Κοινωνία και το Περιβάλλον εκπονεί όλα αυτά τα χρόνια προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με πολλαπλές δράσεις, διαφορετικού σκοπού και περιεχομένου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.rolco.gr.