Γαλλία: Άνθρωποι επιβιβάζονται στα τρένα από τα… παράθυρα (video)

Τριτοκοσμικές εικόνες από τη Γαλλία με ανθρώπους να επιβιβάζονται στα τρένα από τα παράθυρα, στα λιγοστά δρομολόγια που πραγματοποιούνται λόγω της απεργίας των εργαζομένων στη δημόσια εταιρεία σιδηροδρόμων SNCF.

Εν τω μεταξύ, δέκα συνδικάτα που εκπροσωπούν τους εργαζομένους της Air France ανακοίνωσαν ότι θα διευρύνουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους με αίτημα μισθολογικές αυξήσεις, μετά από μια άκαρπη συνάντηση με τη διεύθυνση του αερομεταφορέα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα προκηρυχθούν και νέες, 48ωρες αυτή τη φορά, απεργίες, στις 17-18 Απριλίου και 23-24 Απριλίου, καθώς οι εργαζόμενοι «παραμένουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι να πετύχουν αύξηση 6%» στους μισθούς για όλους.
Τα συνδικάτα των πιλότων, του προσωπικού καμπίνας και του προσωπικού εδάφους πραγματοποίησαν ήδη τέσσερις 24ωρες απεργίες, στις 22 Φεβρουαρίου, 23 και 30 Μαρτίου και 3 Απριλίου, ενώ έχουν προγραμματίσει άλλες τρεις, στις 7, 10 και 11 Απριλίου.
Οι απεργίες της 18ης και 23ης-24ης Απριλίου θα συμπέσουν με τις προγραμματισμένες απεργίες στην SNCF, τη δημόσια εταιρεία σιδηροδρόμων.
Πηγή: ΕΡΤ1, Γαλλικό Πρακτορείο, ΑΠΕ-ΜΠΕwww.ert.gr

2018-04-04 22:55:24

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ