Αλλαγή δεδομένων για Ρεάλ Μαδρίτης και Γκιουλέρ

Καταδικασμένος στο περιθώριο για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, ο Αρντά Γκιουλέρ είχε πολύ χρόνο συμμετοχής τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο Τούρκος μέσος εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του πρόσφερε ο Κάρλο Αντσελότι για να δώσει διαπιστευτήρια του ταλέντου του, σε σημείο ώστε να τερματιστεί η ανησυχία που υπήρχε στη Μαδρίτη και που αναπόφευκτα οδήγησε σε επίμονες φήμες αποχώρησης.

Έχοντας ξεκινήσει βασικός από το παιχνίδι της 26ης Απριλίου με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, ο νεαρός πρώην άσος της Φενέρμπαχτσε έκανε μια σειρά από καλές εμφανίσεις.

Ο Γκιουλέρ έδειξε στο έπακρο το ταλέντο και τα τεχνικά προσόντα του, όπως και δείγματα της ικανότητάς του στο σκοράρισμα, με 5 γκολ σε 5 αγώνες. Μάλιστα, απέναντι στη Βιγιαρεάλ την Κυριακή (19/5) σκόραρε δύο φορές, αποδεικνύοντας ότι έχει σωστά μια θέση του στην ενδεκάδα των «Μερένχες».

Μια πλήρης συμφιλίωση που, σύμφωνα με τη Marca, ώθησε τόσο τον παίκτη όσο και τον σύλλογο να πάρουν μια μεγάλη απόφαση: να συνεχίσουν μαζί την επόμενη σεζόν.

Μέχρι τώρα αναφερόταν συχνά και θεωρούνταν αξιόπιστο το σενάριο του δανεισμού, όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει με βασικό λόγο πως ο Γκιουλέρ απέδειξε ότι είναι σε επίπεδο για να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη συνέχεια, η διοίκηση πιστεύει ότι ένας δανεισμός θα μπορούσε να είναι επικίνδυνος και ο σύλλογος δεν θα είχε πραγματικά τον έλεγχο του παίκτη σε περίπτωση που τα πράγματα γίνουν περίπλοκα.

Η διαμονή στη Μαδρίτη, σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον, είναι το ιδανικό πλαίσιο για να συνεχίσει την προπόνηση και την εξέλιξη στο υψηλότερο επίπεδο.

Το επιτελείο του συλλόγου έχει επίσης απόλυτη εμπιστοσύνη στον Κάρλο Αντσελότι ως προς τη διαχείριση του παίκτη και γνωρίζει ότι ακόμα κι αν ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, ο Ιταλός θα μπορεί να επιβλέπει και να επιτρέψει στον Τούρκο να συνεχίσει την πρόοδό του.

Επομένως, οι σύλλογοι που ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες του θα πρέπει να στραφούν σε άλλους δρόμους…