ΑΕΚ: «Πότε επιτέλους θα λάβει τέλος το έγκλημα στο Άλσος;»

Mε ανακοίνωση που ανάρτησε στο επίσημο site του συλλόγου η ΑΕΚ επιτίθεται κατά του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας/Χαλκηδόνας για την «καθημερινή μεταφόρτωση σκουπιδιών μέσα στο καταπατημένο χώρο του Άλσους που αποτελεί βάσει νόμου Διαχείριση Απορριμάτων και για την οποία απαιτείται ειδική άδεια» όπως αναφέρει, ενώ προαναγγέλει μηνύσεις εκ μέρους της ΠΑΕ απαιτώντας παράλληλα «Ο Αρμόδιος Εισαγγελέας να παρέμβει».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ως εξής:
Η Δικέφαλος 1924 ΑΕ και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ καταγγέλλουν εκ νέου ότι μία ανεύθυνη Δημοτική Αρχή τα τελευταία τέσσερα χρόνια συνεχίζει να παίζει με τη Δημόσια Υγεία και με την φροντίδα ενός Μητροπολιτικού Άλσους.
Η καθημερινή μεταφόρτωση σκουπιδιών μέσα στον καταπατημένο χώρο του Άλσους, αποτελεί, βάσει νόμου, «Διαχείριση Απορριμμάτων» για την οποία απαιτείται ειδική άδεια!
Ο Δήμος κάθε μέρα το κάνει παράνομα!
Ο Αρμόδιος Εισαγγελέας οφείλει να παρέμβει!
Η Ελληνική Αστυνομία θα έπρεπε να έχει οδηγήσει τους υπεύθυνους στο Αυτόφωρο!
Η Υπηρεσία Περιβάλλοντος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης οφείλει να κατεδαφίσει αμέσως όλες τις αυθαίρετες εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο Άλσος, εφαρμόζοντας την τελεσίδικη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας από το 2015.
Οι Υπεύθυνοι, που αδρανούν όλο αυτό το διάστημα, θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν τον Νόμο, όπως κάθε Έλληνας πολίτης που παρανομεί.
Η Κυβέρνηση και η οικογένεια της ΑΕΚ έχουν προσπαθήσει πολλές φορές να διευκολύνουν τον Δήμο, ο οποίος επιδεικτικά απέχει από κάθε συζήτηση.
Τέλος τα ψέματα! Εφτασε η ώρα του Εισαγγελέα!
ΠΗΓΗ: ΑΕΚThe post ΑΕΚ: «Πότε επιτέλους θα λάβει τέλος το έγκλημα στο Άλσος;» appeared first on sports.ert.gr.

2018-05-09 14:42:52

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ